Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Custom Apps

Υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους χρειάζονται έναν άνθρωπο να παρακολουθεί και να ενημερώνει την ιστοσελίδα ή το e-shop ή το blog τους. Αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα, να αλλάξουμε το περιεχόμενο, να ενημερώσουμε με νέες ιδιότητες ή προϊόντα και να αναβαθμίσουμε το site σας.

Επίσης, η Bluefairy μπορεί να αναλάβει τη Διαχείριση εταιρικών ιστοσελίδων/ e-shop χωρίς απαραίτητα να έχει προηγουμένως επιμεληθεί την κατασκευή τους.

Στην υπηρεσία αυτή, υποστηρίζουμε τεχνικά και διασφαλίζουμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας/ e-shop/ blog και των λογαριασμών email σας καθώς περιλαμβάνεται και καθημερινό back-up.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτεται συνήθως με Ετήσιο Συμβόλαιο Υποστήριξης για όλα τα παραπάνω με 24ωρη/ 365 μέρες το χρόνο τηλεφωνική και απομακρυσμένη (remote access) υποστήριξη της ιστοσελίδας/ e-shop.

Στο κόστος του ετήσιου συμβολαίου δεν περιλαμβάνεται η κατασκευή νέου κώδικα στην ιστοσελίδα, κάτι που μπορεί όμως να πραγματοποιηθεί ως ξεχωριστή υπηρεσία.

Μας εμπιστεύθηκαν

Στόχος μας

Είναι η ανάπτυξη εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων και η παροχή αξιόπιστων συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες και στην οικονομική δυνατότητά σας.

 

Συνδεθείτε Μαζί μας